Marco Tempest

Марко Темпест: Преувеличена реалност, техно-магија

1,042,865 views • 5:44
Subtitles in 43 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Со користење на техники за цртање и шармантно раскажување, магионичарот Марко Темпест ни дава одлична изведба во живо на сцената на TEDGlobal.

About the speaker
Marco Tempest · Techno-illusionist

Marco Tempest is a cyber illusionist, combining magic and technology to produce astonishing illusions.

Marco Tempest is a cyber illusionist, combining magic and technology to produce astonishing illusions.