Marco Tempest:
Marco Tempest: Një përrallë magjike ( me realitetin e shtuarë)

TED2012 · 6:31 · Filmed Mar 2012
Watch next...
Marco Tempest: The magic of truth and lies (and iPods)
arrow

Share this idea

1,387,367
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Marco Tempest rrotulonë një tregim të bukur të asaj se qfarë është magjia, si na zbavitë neve dhe si e thekëson humanitetin tonë — të gjitha duke punuar me iluzjone të jashtëzakonshme me duart e tij në makinen e realitetit të shtuarë.

Techno-illusionist
Marco Tempest is a cyber illusionist, combining magic and technology to produce astonishing illusions. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

98 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.