Marc Koska

Marc Koska : 1.3 m arsye për ta rizbuluar shiringën

630,444 views • 4:45
Subtitles in 35 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Ripërdorimi i shiringave, shumë e zakonshme në klinikat e financuara ulët, mbyt mbi 1.3 milon cdo vitë.Marc Koska na tregon në lidhje me këtë problem katastrofal global me fakte, foto dhe gjirime me kamera të fshehta.Ai e ndan me neve zgjidhjen e tij, një shiringë e lirë që nuk mund të përdoret 2 herë.

About the speaker
Marc Koska · Inventor

Marc Koska wants to improve health care in the developing world by re-designing dangerous medical tools — and offering education to practitioners in under-funded clinics.

Marc Koska wants to improve health care in the developing world by re-designing dangerous medical tools — and offering education to practitioners in under-funded clinics.