Luis von Ahn

Luis von Ahn: Bashkëpunimi masive online

1,489,211 views • 16:39
Subtitles in 33 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Pasi ri-propozimit CAPTCHA ashtuqë secila përgjigjëje e secilit njeri do te ndihmonte për të digjitalizuar libra, Luis von Ahn dëshironte diqka tjeter për një kontribut të vogel nga shum njerëz ne internet for një qellim te mirë. Tek TEDxCMU, ai ndanë me ne se si ambicja e tije për një projekt të ri, do ti ndihmoj miliona njerëzve të mësojn një gjuh të re duke përkthyer web-in me shpejt dhe më sakët — dhe e gjitha pa pages.

About the speaker
Luis von Ahn · Computer scientist

Luis von Ahn builds systems that combine humans and computers to solve large-scale problems that neither can solve alone.

Luis von Ahn builds systems that combine humans and computers to solve large-scale problems that neither can solve alone.