Lucy McRae:
Lucy RcRae:Si mundet teknologjia ta transformojë trupin e njeriut?

TED2012 · 3:59 · Filmed Feb 2012
Watch next...
Markus Fischer: A robot that flies like a bird
arrow

Share this idea

1,543,582
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Ted fellow Lucy RcRae është një arkitekte e trupit — ajo imagjinon mënyrat për të bashkuar biologjinë dhe teknologjin në trupat tanë. Në këtë bisedë të mahnitshme vizive, ajo tregon punen e saj, nga rrobat që krijojnë trupin përbrenda për një video muzikore me një pop-yll Robyn, deri tek një tabletë, kur një gëlltitje u lejonë të djersitni parfumin.

Body architect
Trained as a classical ballerina and architect, Lucy McRae is fascinated by the human body, and how it can be shaped by technology. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

176 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.