Louie Schwartzberg

Луи Шварцберг: Скриената убавина на запрашувањето

1,884,780 views • 7:48
Subtitles in 40 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Запрашување: витално е за животот на Земјата, но воопшто не е забележано од човечкото око. Снимателот Луи Шварцберг ни го прикажува комплексниот свет на поленот и запрашувачите со неверојатни снимки од неговиот филм "Крилја на животот," инспириран од исчезнувањето на еден од најважните запрашувачи, пчелата.

About the speaker
Louie Schwartzberg · Filmmaker

Louie Schwartzberg is a cinematographer, director and producer who captures breathtaking images that celebrate life — revealing connections, universal rhythms, patterns and beauty.

Louie Schwartzberg is a cinematographer, director and producer who captures breathtaking images that celebrate life — revealing connections, universal rhythms, patterns and beauty.