Lee Cronin

Ли Кронин: Испринтајте си го лекот

987,727 views • 3:06
Subtitles in 41 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Хемичарот Ли Кронин работи на создавањето на 3D принтер кој, наместо предмети, може да принта молекули. Ова е возбудлива и потенцијално долготрајна апликација: принтање на сопствените лекови преку користење на хемиски бои.

About the speaker
Lee Cronin · Chemist

A professor of chemistry, nanoscience and chemical complexity, Lee Cronin and his research group investigate how chemistry can revolutionize modern technology and even create life.

A professor of chemistry, nanoscience and chemical complexity, Lee Cronin and his research group investigate how chemistry can revolutionize modern technology and even create life.