Laura Trice

Лора Трајс (Laura Trice) предлага сите да кажеме благодарам

1,713,313 views • 3:29
Subtitles in 53 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Во овој навидум едноставен триминутен разговор, д-р Лора Трајс (Dr.Laura Trice) гласно размислува за моќта на магичниот збор „благодарам“ - за продлабочување на пријателството, за обнова на врските, за тоа како да бидеш сигурен дека другите луѓе знаат што ви значат. Погледнете го.

About the speaker
Laura Trice · Counselor, coach and baker

Laura Trice is a counselor, life coach — and purveyor of wholesome junk food.

Laura Trice is a counselor, life coach — and purveyor of wholesome junk food.