Lawrence Lessig

Larry Lessig shprehet se ligji po ia zë frymën krijimtarisë

1,901,616 views • 18:56
Subtitles in 27 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Larry Lessig, avokati më i famshëm i Rrjetit, në diskutimin e tij mbi ringjalljen e kulturës sonë krijuese citon John Philip Sousa-n, të drejtat qiellore të kopjimit dhe "kartelin ASCAP".

About the speaker
Lawrence Lessig · Legal activist

Lawrence Lessig has already transformed intellectual-property law with his Creative Commons innovation. Now he's focused on an even bigger problem: The US' broken political system.

Lawrence Lessig has already transformed intellectual-property law with his Creative Commons innovation. Now he's focused on an even bigger problem: The US' broken political system.