Lakshmi Pratury

Lakshmi Pratury për të shkruarit e letrave

544,487 views • 4:09
Subtitles in 40 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Lakshmi Pratury kujton artin e humbur të të shkruarit të letrave dhe tregon për një sërë shënimesh që i ati ia la përpara vdekjes. Fjala e saj e shkurtër, por e ndjerë, mund t'ju frymëzojë edhe ju t'i mëshoni penës mbi letër.

About the speaker
Lakshmi Pratury · Connector

Lakshmi Pratury is the host of The INK Conference and was the co-host of TEDIndia 2009.

Lakshmi Pratury is the host of The INK Conference and was the co-host of TEDIndia 2009.