Лакшми Пратури

Изгубената уметност на пишувањето писма

538,883 views • 4:09
Subtitles in 40 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Лакшми Пратури се сеќава на изгубената уметност на пишувањето писма и споделува неколку забелешки кои ги има напишано нејзиниот татко пред да почине. Нејзиниот краток, но топол говор може и Вас, исто така, да Ве инспирира повторно да почнете да пишувате со пенкало на хартија.

About the speaker
Lakshmi Pratury · Connector

Lakshmi Pratury is the host of The INK Conference and was the co-host of TEDIndia 2009.

Lakshmi Pratury is the host of The INK Conference and was the co-host of TEDIndia 2009.