Kevin Kelly

Kevin Kelly: Si evoluon teknologjia

1,536,647 views • 20:00
Subtitles in 26 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Entuziasti i teknologjisë Kevin Kelly pyet "Çfarë do teknologjia?" dhe zbulon se lëvizja e saj drejt kudogjendjes dhe ndërlikimit është pothuajse e njëjtë me evolucionin e jetës.

About the speaker
Kevin Kelly · Digital visionary

There may be no one better to contemplate the meaning of cultural change than Kevin Kelly, whose life story reads like a treatise on the value and impacts of technology.

There may be no one better to contemplate the meaning of cultural change than Kevin Kelly, whose life story reads like a treatise on the value and impacts of technology.