Кевин Брил

Исповед на еден депресивен комичар

2,896,415 views • 11:00
Subtitles in 34 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Кевин Брил не изгледал како депресивно дете: капитен на тим, на секоја забава, забавен и самоуверен. Но тој ја раскажува приказната за ноќта кога сфатил дека — за да си го спаси животот — ќе мора да каже четири едноставни зборови.

About the speaker
Kevin Breel · Comedian, activist

Writer, comic and mental health activist Kevin Breel speaks up about depression.

Writer, comic and mental health activist Kevin Breel speaks up about depression.