Kevin Allocca

Kevin Allocca: Perse videot behen virale?

2,144,684 views • 7:20
Subtitles in 38 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Kevin Allocca eshte menagjer i trendeve ne YouTube, dhe ka mendime te thella per web video qesharake. Ne kete fjalim nga TEDYouth, ai ndan 4 arsyen qe bejne qe nje video te behet virale (Kjo eshte videoja e pare e postuar nga nje rast ne TEDYouth)

About the speaker
Kevin Allocca · YouTube trends manager

Kevin Allocca watches YouTube videos. For his job.

Kevin Allocca watches YouTube videos. For his job.