Kathryn Schulz

Kathryn Schulz: Mos u pendo për pendime

1,791,860 views • 16:51
Subtitles in 34 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Ne jemi mësuar të jetojmë një jetë pa pendime. Pse? Duke përdorur tatuazhin e saj si një shembull, Kethryn Schulz jep një fjalim të jashtëzakonshëm dhe prekës që na bind se duhet të përvetësojmë pendimet tona.

About the speaker
Kathryn Schulz · Wrongologist

Kathryn Schulz is a staff writer for the New Yorker and is the author of "Being Wrong: Adventures in the Margin of Error."

Kathryn Schulz is a staff writer for the New Yorker and is the author of "Being Wrong: Adventures in the Margin of Error."