Justin Hall-Tipping

Justin Hall-Tipping: Çlirimi i energjisë nga rrjeti elektrik

1,048,725 views • 12:45
Subtitles in 29 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Ç'do të ndodhte po qe do të mundeshim të prodhonim energji nga xhamat e dritares? Në këtë fjalë prekëse, sipërmarrësi Justin Hall-Tipping paraqet materialet që do të mund ta bënin këtë realitet, dhe se si vënia në pikëpyetje e nocionit tonë mbi 'normalen' mund të shpjerë në zbulime të jashtëzakonshme.

About the speaker
Justin Hall-Tipping · Science entrepreneur

Justin Hall-Tipping works on nano-energy startups — mastering the electron to create power.

Justin Hall-Tipping works on nano-energy startups — mastering the electron to create power.