Julia Bacha:
Julia Bacha: Kushtoni vëmendje veprimeve të padhunshme

TEDGlobal 2011 · 10:51 · Filmed Jul 2011
Watch next...
Jehane Noujaim: My wish: A global day of film
arrow

Share this idea

728,204
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Në vitin 2003, në fshatin Budrus të Palestinës u zhvillua një protestë e padhunshme që zgjati 10 muaj, për të ndaluar kufirin që po ndërtohej përgjatë ullishteve të banorëve të fshatit. A keni dëgjuar ndonjëherë për këtë protestë? Kam përshtypjen se jo. Prodhuesja e filmave braziliane Julia Bacha na pyet pse vëmendja jonë përqëndrohet vetëm në dhunën e ushtruar në konfliktin Izraelito-Palestinez – dhe jo tek udhëheqësit e kundërdhunës të cilët mbase një ditë do të sjellin paqen.

Filmmaker
Julia Bacha is the creative director at Just Vision, an organization that uses film and multimedia storytelling to foster constructive conversations on some of the most divisive issues of our times. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

323 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.