Jonathan Trent:
Jonathan Trent: Energji nga grupe të algave lundruese

TEDGlobal 2012 · 14:45 · Filmed Jun 2012
Watch next...
Juan Enriquez: Using biology to rethink the energy challenge
arrow

Share this idea

773,409
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Quaje "Karburant pa fosile"; Jonathan Trent është duke punuar drejt një plani për zhvillimin e biokarburantëve të rinj përmes rritjes së mikroalgave në grupe lunduese në det të hapur të cilat ushqehen me ujëra të zeza. Dëgjojeni vizionin e guximshëm të ekipit të tij për projektin OMEGA (Vende membranoze të mbyllura në det të hapur për Rritjen e Algave) dhe potencialin e tyre për të ndriquar të ardhmen.

Scientist and biofuel guru
Not only does Jonathan Trent grow algae for biofuel, he wants to do so by cleansing wastewater and trapping carbon dioxide in the process. And it’s all solar-powered. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

109 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.