Jonas Gahr Støre:
Jonas Gahr Store: Ne mbrojte te dialogut

TEDxRC2 · 14:58 · Filmed Nov 2011
Watch next...
Alberto Cairo: There are no scraps of men
arrow

Share this idea

330,482
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Ne politike, duket kontraditktore per t'u angazhuar ne dialog me grupe te dhunshme, me radikalet dhe terroristet, dhe me shtetet qe i mbeshtesin ata. Por Jonas Gahr Store, minister i jashtem i Norvegjise, bën një arsyetim bindës për diskutim të hapur, edhe kur vlerat ndryshojnë, në një përpjekje për të ndërtuar siguri më të madhe për të gjithë.

Foreign Minister of Norway
Jonas Gahr Støre is the Norwegian Foreign Minister, charged with working for Norway's interests internationally. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxRC2, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

57 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.