John Hunter:
John Hunter flet në lidhje me Lojën e Paqes Botërore

TED2011 · 19:50 · Filmed Mar 2011
Watch next...
Ali Carr-Chellman: Gaming to re-engage boys in learning
arrow

Share this idea

1,367,383
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

John Hunter vendosë të gjitha problemet e botës në një tabelë druri me përmasa 1,2 e 1,5 metra - dhe i lë nxënësit e klasës së katërt t'i zgjidhin ato. Tek TED2011, ai shpjegon se si Loja e Paqes Botërore që e ka krijuar, i angazhon nxënësit, dhe pse mësimet e ndërlikuara që ajo jep - spontane, e gjithmonë të befasishme - shkojnë përtej asaj që mund të arrijnë ligjeratat.

Educator
Teacher and musician John Hunter is the inventor of the World Peace Game (and the star of the documentary "World Peace and Other 4th-Grade Achievements"). Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

290 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.