Johanna Blakley

Џоана Блејкли (Johanna Blakley): Поуки од слободарската култура на модата

1,025,285 views • 15:36
Subtitles in 30 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Законот за авторски права кој се задржува на филмот, музиката и софтверот, одвај ја допира модната индустрија... и модата има придобивки и од иновацијата и продажбата, вели Џоана Блекли. На TEDxUSC 2010, таа зборува за она што креативните индустрии можат да го научат од модната индустрија.

About the speaker
Johanna Blakley · Media maven

Johanna Blakley studies the impact of mass media and entertainment on our world.

Johanna Blakley studies the impact of mass media and entertainment on our world.