Joe Sabia

Џо Сабиа: Технологијата на раскажувањето

1,100,303 views • 3:51
Subtitles in 49 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

„iPad“ раскажувачот Џо Сабиа ни го претставува Лотар Мегендорфер, пронаоѓач кој, во изминатиот век создаде важна технологија на раскажувањето: релјефната книга. Сабиа покажува како новата технологија секогаш ни помага да ги раскажеме нашите сопствени приказни, од пештерските ѕидови па сè до „iPad“-от кој го држи во раката додека е на сцена.

About the speaker
Joe Sabia · Storyteller

Joe Sabia investigates new ways to tell stories — meshing viral video and new display technologies with old-fashioned narrative.

Joe Sabia investigates new ways to tell stories — meshing viral video and new display technologies with old-fashioned narrative.