Joan Halifax

Joan Halifax: Dhembshuria dhe kuptimi i vërtetë i ndjeshmërisë

1,474,047 views • 14:01
Subtitles in 35 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Budistia Joan Halifax punon me njerëz që janë në fazat e fundit të jetës (në azil dhe në rradhën e vdekjes). Ajo ndan ato që ka mësuar për dhembshurinë në sy të vdekjes dhe vdekjen, dhe një vështrim i thellë në natyrën e ndjeshmërisë.

About the speaker
Joan Halifax · Author, Zen priest

Known for her compassionate work with the terminally ill, Joan Halifax is a driving force of socially engaged Buddhism.

Known for her compassionate work with the terminally ill, Joan Halifax is a driving force of socially engaged Buddhism.