Joachim de Posada

Mos e ha marshmalloun!

2,655,514 views • 5:58
Subtitles in 45 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Ne kete fjalim te shkurter nga TED U, Joachim de Posada ndan nje eksperiment kyc mbi kenaqjen e vonuar — dhe se si ajo mund te parashikoje suksesin ne te ardhmen. Me video te cmueshme te femijeve qe perpiqen me force te mos hane marshmalloun.

About the speaker
Joachim de Posada · Speaker and author

Joachim de Posada was a speaker and motivational coach. He was the author of "How to Survive Among the Piranhas" and "Don't Eat the Marshmallow ... Yet."

Joachim de Posada was a speaker and motivational coach. He was the author of "How to Survive Among the Piranhas" and "Don't Eat the Marshmallow ... Yet."