Jinha Lee:
Zgjatu drejt kompjuterit dhe merr nje piksel

TED2013 · 5:07 · Filmed Feb 2013
Watch next...
Skylar Tibbits: The emergence of "4D printing"
arrow

Share this idea

1,748,808
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Kufiri mes botës sonë fizike dhe informacionit dixhital qe na rrethon po behet dita dites e me i vogel. Dizajneri dhe inxhinieri Jinha Lee dëshiron ta shpërbejë kete kufi krejtësisht. Sikunder demostron ne kete fjalim të shkurtër, qe te le me gojë hapur, idetë e tij përfshijnë një stilolaps që depërton në një ekran për të nxjerrë modele 3D dhe një desktop kompjuter prototip që ju lejon të arrini përmes ekranit për të manipuluar objekte dixhitale.

Interface designer, engineer
Jinha Lee works at the boundary of the physical and digital world. The TED Fellow, designer and engineer is exploring ways to weave digital information into physical space. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

204 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.