Џил Хејнерт

Мистериозниот свет на подводните пештери

1,479,483 views • 6:49
Subtitles in 36 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Пештерискиот нуркач Џил Хејнерт ги истражува скриените подводни патишта кои минуваат низ нашата планета.Работејќи со биолози, климатолози и археолози Хејнерт ги разоткрива мистериите на животните форми кои ги населуваан најзапуштените места на земјата и им помага на истражувачите да ја дознаат историјата на климатските промени. Во овој краток говор, нурнете под брановите и истражете ги чудата на внатрешната вселена.

About the speaker
Jill Heinerth · Cave diver

Jill Heinerth explores underwater caves deep inside the earth.

Jill Heinerth explores underwater caves deep inside the earth.