Jill Bolte Taylor

Jill Bolte Taylor: Njohja e vetëvetës përmes sulmit në tru

21,190,140 views • 18:19
Subtitles in 49 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Jill Bolte Taylor-it ju dha një mundësi studimi shkencor që pak studiues të trurit do ta dëshironin: pati një sulm të rëndë në tru, dhe mundi të vrojtonte se si funksionet e trurit të saj: lëvizja, të folurit, vetëdija iu fikën një nga një. Një histori mahnitëse.

About the speaker
Jill Bolte Taylor · Neuroanatomist

Brain researcher Jill Bolte Taylor studied her own stroke as it happened — and has become a powerful voice for brain recovery.

Brain researcher Jill Bolte Taylor studied her own stroke as it happened — and has become a powerful voice for brain recovery.