Jessica Jackley:
Jessica Jackley: Varfëri, para - dhe dashuri

TEDGlobal 2010 · 18:33 · Filmed Jul 2010
Watch next...
Iqbal Quadir: How mobile phones can fight poverty
arrow

Share this idea

1,342,668
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Çfarë mendoni për njerëzit e varfër? Ndoshta të njejtën gjë si dikur Jessica Jackley : "ata" kanë nevojë për ndihmën "tonë", në formën e monedhave në kavanoz. Bashkë-themeluesja e Kiva.org tregon rreth asaj se si ka ndryshuar qëndrimi i saj - dhe si puna e saj me mikrokreditë ka sjellë energji të reja për njerëzit që jetojnë me pak dollarë në ditë.

Microlender
Jessica Jackley is the co-founder of Kiva.org, an online community that helps individuals loan small amounts of money, called microloans, to entrepreneurs throughout the world. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

714 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.