Jennifer Pahlka

Jennifer Pahlka: Kodimi i një qeverie më të mirë

830,034 views • 12:11
Subtitles in 35 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

A mundet qeveria të funksionojë sikurse Interneti, i limituar dhe i hapur? Koduesit dhe aktivistet Jennifer Pahlka beson se mundet —- dhe ai aplikacionë,i ndërtuar shpejtë dhe lirë, janë një menyrë e fuqishme për ti lidhur njerëzit me qeveritë e tyre — dhe me fqinjët e tyre.

About the speaker
Jennifer Pahlka · Code activist

Jennifer Pahlka is the founder of Code for America, which matches software geniuses with US cities to reboot local services.

Jennifer Pahlka is the founder of Code for America, which matches software geniuses with US cities to reboot local services.