Jeff Han

Jeff Han demostron ekranin e prekshem të thyeshum e tijë

4,537,994 views • 8:47
Subtitles in 27 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Jeff Han tregon një multi-prekës të lirë dhe sensitive ekran kompjuteri ( tavolin ) i cili mund të thekson secilen pik të fundit dhe atë klikuese.

About the speaker
Jeff Han · Human-computer interface designer

After years of research on touch-driven computer displays, Jeff Han has created a simple, multi-touch, multi-user screen interface that just might herald the end of the point-and-click era.

After years of research on touch-driven computer displays, Jeff Han has created a simple, multi-touch, multi-user screen interface that just might herald the end of the point-and-click era.