Jarreth Merz

Jarreth Merz: Filmim i demokracisë në Gana

399,338 views • 8:36
Subtitles in 33 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Jarreth Merz, një producent filmi zviceriano-ganian, erdhi në Gana në vitin 2008 të filmojë zgjedhjet kombëtare. Çfarë pa atje, i dha atij mësime të reja rreth demokracisë - dhe rreth vetes së tij.

About the speaker
Jarreth Merz · Filmmaker

Jarreth Merz' new film, "An African Election," follows the 2008 presidential elections in Ghana from start to finish.

Jarreth Merz' new film, "An African Election," follows the 2008 presidential elections in Ghana from start to finish.