Jared Diamond

Jared Diamond mbi arsyen e dështimit të shoqërive.

1,634,935 views • 18:21
Subtitles in 29 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Pse dështojnë shoqëritë? Me mësime nga Skandinavët e Kohës se Hekurit ne Grenlandë, shpyllëzimi i Ishullit të Pashkëve dhe Montanën e sotme, Jared Diamond flet për sinjalet që tregojnë që dështimi është afër — nëse e shohim me kohë — mund ta parandalojmë.

About the speaker
Jared Diamond · Civilization scholar

Jared Diamond investigates why cultures prosper or decline — and what we can learn by taking a broad look across many kinds of societies.

Jared Diamond investigates why cultures prosper or decline — and what we can learn by taking a broad look across many kinds of societies.