Jamila Lyiscott

3 ways to speak English

3,940,413 views • 4:29
Subtitles in 31 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Jamila Lyiscott eshte "oratore tregjuheshe"; ne essene "Broken English", ajo celebron dhe sfidon tre variacione te dallueshme te anglishtes qe flet ajo; me shoket, ne klase dhe me prinderit. Ndersa eksploron historite e nderlikuara dhe identitetin e sotem qe paraqet cdo variacion gjuhe, ajo shtjellon se c'do te thote te jesh "e artikuluar".

About the speaker
Jamila Lyiscott · Poet and educator

Jamila Lyiscott weaves words about language, education and the African Diaspora.

Jamila Lyiscott weaves words about language, education and the African Diaspora.