James Hansen

James Hansen: Përse më duhet të flas hapur për ndryshimin e klimës

1,243,080 views • 17:51
Subtitles in 30 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Një ndër shkencëtarët më të mirë, James Hansen, tregon historinë e tij të përfshirjes në shkencën dhe debatin rreth ndryshimit global të klimës. Në ketë mënyrë ai përshkruan numrin e madh të të dhënave rreth ndryshimit që po ndodh dhe arsyen pse kjo e brengos atë për të ardhmen.

About the speaker
James Hansen · Climatologist

James Hansen has made key insights into our global climate — and inspired a generation of activists and scientists.

James Hansen has made key insights into our global climate — and inspired a generation of activists and scientists.