Jackson Katz:
Dhuna kundrejt gruas— eshte nje ceshtje e burrave

TEDxFiDiWomen · 17:40 · Filmed Nov 2012
Watch next...
Leslie Morgan Steiner: Why domestic violence victims don't leave
arrow

Share this idea

1,574,937
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Dhuna ne familje dhe abuzimi seksual shpesh jane te quajtura si "çështje grash." Por në këtë bisedë të guximshme, dhe te hapur, Jackson Katz thekson se, ne thelb, këto janë çështje të burrave - dhe tregon se si këto sjellje të dhunshme janë të lidhura me përkufizime të burrërisë. Një kushtrim për të gjithë ne - burra dhe gra - për tu larguar nga sjelljet e papranueshme dhe për të qenë liderët e ndryshimit.

Anti-sexism educator
Jackson Katz asks a very important question that gets at the root of why sexual abuse, rape and domestic abuse remain a problem: What's going on with men? Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxFiDiWomen, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

919 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.