Jack Choi

Jack Choi: Në Tavolinen virtuale të operacjonit

977,012 views • 6:36
Subtitles in 31 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Në skenën e TED2012, Jack Choi demostronë një vegël të fuqishme për trajnimin e studentve të medicines: një trup i njeriut i shtrirë në ekranin multi-prekës që lejon eksplorimin, operacjonin dhe kuptimin e pjesëve të trupit dhe sistemeve të tij.

About the speaker
Jack Choi · Technologist

Jack is the CEO of Anatomage, a company specializing on 3D medical technology.

Jack is the CEO of Anatomage, a company specializing on 3D medical technology.