Feisal Abdul Rauf

Imami Faisal Abdul Rauf: Humbe egon tënde, gjej dhëmbshurinë.

433,211 views • 16:47
Subtitles in 47 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Imami Faisal Abdul Rauf ndërthur mësimdhëniet e Kuranit, tregimet e Rumit, si dhe shembujt nga Muhammadi dhe Jezusi për të demonstruar që vetëm një pengesë qëndron mes secilit prej nesh dhe dhëmbshurisë absolute — vetvetja jonë.

About the speaker
Feisal Abdul Rauf · Chairman of the Cordoba Initiative

Imam Feisal Abdul Rauf has devoted himself to healing relations between Muslim-Americans and their neighbors, and bringing that message of peace to the wider Muslim world.

Imam Feisal Abdul Rauf has devoted himself to healing relations between Muslim-Americans and their neighbors, and bringing that message of peace to the wider Muslim world.