Ian Ritchie:
Ian Richie: Dita kur refuzova Tim Berners-Lee-në

TEDGlobal 2011 · 5:41 · Filmed Jul 2011
Watch next...
Tim Berners-Lee: The next web
arrow

Share this idea

570,051
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Përfytyroni që jemi në fund të viteve '90, dhe sapo jeni njohur me një të ri të hijshëm të quajtur Tim Berners-Lee, i cili ju tregon rreth propozimit të vet për një sistem me emrin World Wide Web. Ian Ritchie qe atje. Dhe... nuk iu mbush mendja. Një rrëfim i shkurtër rreth informacionit, lidhjeve dhe mësimet e nxjerra nga gabimet.

Software entrepreneur
Ian Ritchie Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

58 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.