Ian Dunbar

Јан Данбар зборува за „другарска“ дресура за кучиња

1,006,835 views • 14:46
Subtitles in 25 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Дресерот Јан Данбар, при своето излагање на конференцијата на Собирот на забавната индустрија (Entertainment Gathering) во 2007 година, не тера да пробаме да го видиме светот низ очите на нашите сакани кучиња. Гледајќи од перспективата на нашите миленичиња, можеме да им ја зацврстиме нивната љубов и доверба. Но, ова е порака која со својата резонанца стигнува и многу подалеку од светот на животните.

About the speaker
Ian Dunbar · Animal behaviorist

Veterinarian, dog trainer and animal behaviorist Ian Dunbar understands our pets' point of view. By training dog owners in proper conduct (as much as he trains the dogs themselves), he hopes to encourage better relationships with dogs — not to mention their friends and children, too.

Veterinarian, dog trainer and animal behaviorist Ian Dunbar understands our pets' point of view. By training dog owners in proper conduct (as much as he trains the dogs themselves), he hopes to encourage better relationships with dogs — not to mention their friends and children, too.