Honor Harger:
Honor Harger: Historia e universit në tinguj

TEDSalon London Spring 2011 · 11:16 · Filmed May 2011
Watch next...
Janna Levin: The sound the universe makes
arrow

Share this idea

898,495
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Artist-teknologjistja Honor Harger dëgjon zhurmën e çuditshme dhe të mrekullueshme të yjeve, planeteve dhe yjeve pulsare. Në punën e saj, ajo përcjell gjurmët e radio valëve të emetuara nga objektet e lashta qiellore dhe i kthen ato në tinguj, përfshirë këtu edhe "këngën më të vjetër që do të ndëgjoni ndonjëherë", tingullin e rrezeve kozmike të mbetur nga Big Bang.

Artist
Honor Harger explores the sounds of the sky, using art to connect her audience to the universe. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

85 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.