Helen Fisher:
Helen Fisher vëzhgon trurin e të dashuruarve

TED2008 · 15:56 · Filmed Feb 2008
Watch next...
Helen Fisher: Why we love, why we cheat
arrow

Share this idea

4,665,225
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Pse kemi kaq shumë nevojë për dashuri, deri sa edhe jemi gati të vdesim për hir të saj? Për të ditur më tepër rreth nevojës sonë shumë reale, shumë fiziologjike, për dashuri romantike, Helen Fisher dhe ekipi i saj kërkimor skanuan në MRI trurin e personave të dashuruar — dhe të personave që sapo dikush i ka lënë.

Anthropologist, expert on love
Anthropologist Helen Fisher studies gender differences and the evolution of human emotions. She’s best known as an expert on romantic love. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

224 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.