Hans Rosling:
Hans Rosling flet për rritjen e popullsisë së botës

TED@Cannes · 10:04 · Filmed Jun 2010
Watch next...
Hans Rosling: Asia's rise — how and when
arrow

Share this idea

2,852,048
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Popullsia e botës do të arrijë 9 miliardë në 50 vitet e ardhëshme, dhe vetëm duke rritur standardin e jetesës së njerëzve më të varfër do të mund të kontrollojmë rritjen e popullsisë. Kjo është përgjigjia paradoksale që shfaq Hans Rosling në TED@Cannes duke përdorur një mënyrë me shumë ngjyra të shfaqjes së statistikave (do të shihni).

Global health expert; data visionary
In Hans Rosling’s hands, data sings. Global trends in health and economics come to vivid life. And the big picture of global development—with some surprisingly good news—snaps into sharp focus. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

607 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.