Guy-Philippe Goldstein:
Guy-Philippe Goldstein: Si sulmet kompjuterike kërcënojnë paqen e botës reale

TEDxParis 2010 · 9:24 · Filmed Jan 2010
Watch next...
Ralph Langner: Cracking Stuxnet, a 21st-century cyber weapon
arrow

Share this idea

462,570
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Më shumë e më shumë, shtetet jane duke bërë sulme me armë kompjuterike - sulme të heshtura në sistemin kompjuterik të një shteti tjetër që nuk lë gjurmë prapa. (Mendoni rreth krimibit Stuxnet). Në TEDxParis, Guy-Philippe Goldstein shfaq sesi sulmet kompjuterike mund të tejkalojnë botët digjitale dhe fizike për të nxitur konflikte të armatosura - dhe si mund të parandalojmë këtë rrezik global të sigurisë.

Author
Guy-Philippe Goldstein is the author of Babel Minute Zero, a novel that examines the reality of cyberwar in our current geopolitical topography. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxParis 2010, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

89 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.