Graham Hill

Graham Hill: Më pak gjëera, me shumë lumturi

3,757,596 views • 5:49
Subtitles in 47 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Shkrimtari dhe disenjatori Graham Hill pyet: A mund të jemi më të lumtur duke patur më pak gjëra dhe në një dhomë më të vogël? Ai e bën rastin për këtë c'ështje për sa më pak vënd dhe nxjerr tre regulla për të përmirsuar jetën.

About the speaker
Graham Hill · Journalist

Graham Hill is the founder of TreeHugger.com and LifeEdited; he travels the world to tell stories of sustainability and minimalism. He tweets at @GHill.

Graham Hill is the founder of TreeHugger.com and LifeEdited; he travels the world to tell stories of sustainability and minimalism. He tweets at @GHill.