Glenn Greenwald

Pse ka rëndësi privatësia

1,983,480 views • 20:37
Subtitles in 31 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Glenn Greenwald qe nga reporterët e parë që vunë re — dhe shkruan mbi — dokumentet e Edward Snowden-it, me zbulimin në to të survejimit të thellë të qytetarëve privatë në Shtetet e Bashkuara. Në këtë bisedë përvëluese, Greenwald-i mbron idenë pse lypset të shqetësoheni dhe kujdeseni për privatësinë, edhe kur nuk “po bëni ndonjë gjë që duhet fshehur."

About the speaker
Glenn Greenwald · Journalist

Glenn Greenwald is the journalist who has done the most to expose and explain the Edward Snowden files.

Glenn Greenwald is the journalist who has done the most to expose and explain the Edward Snowden files.