Gian Giudice:
Pse gjithësia jonë mund të ekzistojë në teh thike

TEDxCERN · 14:10 · Filmed May 2013
Watch next...
Brian Greene: Is our universe the only universe?
arrow

Share this idea

1,608,275
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Surpriza më e madhe e zbulimit të bosonit të Higgs? Qe nuk kishte surpriza. Gian Giudice na flet për një problem në fizikën teorike: çfare ndodh nëse fusha e Higgs ekziston në një gjendje ultra të dendur që mund të shkatërrojë të gjithë materien atomike? Me sharm e zgjuarsi, Guidice përshkruan një fat të zymtë — dhe pse ne nuk duhet të fillojmë të shqetësohemi tani, (Filmuar në TEDxCERN)

Theoretical physicist
Gian Giudice is a theoretical physicist who has contributed greatly to our present understanding of particle physics and cosmology. Full bio
This talk was presented to a local audience at TEDxCERN, an independent event. TED editors featured it among our selections on the home page.

Discuss

206 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.