Gever Tulley:
Gever Tulley jep mësime për jetën nëpërmjet artit të eksperimentit

TED2009 · 4:05 · Filmed Feb 2009
Watch next...
Gever Tulley: 5 dangerous things you should let your kids do
arrow

Share this idea

1,119,672
Total views
TED Talks are free
thanks to support from

Gever Tulley përdor foto dhe pamje për të treguar si fëmijët mësojnë mësime të vlefshme në shkollën e tij të Punës. Kur u jepen mjetet, materialet dhe udhëzimet, imagjinata e të rinjve ngacmohet shumë dhe vihet re zgjidhja kreative e problemeve për të ndërtuar anije të veçanta, ura dhe madje edhe një Rollercoaster!

Tinkerer
The founder of the Tinkering School, Gever Tulley likes to build things with kids. Full bio
This talk was presented at an official TED conference, and was featured by our editors on the home page.

Discuss

172 comments

Enthusiastically agree? Respectfully beg to differ? Have your say here.

2000 characters remaining
Don't have an account? Sign up now — it's fast and free.
Sort comments by
There are currently no comments for this talk.