Gary Wolf

Gary Wolf: Vetja e kuantifikuar

865,280 views • 5:10
Subtitles in 33 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Në TED@Cannes, Gary Wolf jep nje hyrje per 5 minuta ndaj një zbavitjeje interesante: përdorimi i aplikacioneve mobile dhe opsioneve gjithëmonë të ndezura për të ndjekur dhe analizuar trupin tuaj, humorin, dietën, shpenzimet— gjithcka në jetën tuaj të përditshme që mund të matet— në hollësi prej të hallakaturish.

About the speaker
Gary Wolf · Journalist

Journalist Gary Wolf spends his days in pursuit of the most fascinating things. As a contributing editor at Wired, he's written about technology, mushroom hunters, venture capitalists ...

Journalist Gary Wolf spends his days in pursuit of the most fascinating things. As a contributing editor at Wired, he's written about technology, mushroom hunters, venture capitalists ...