Frans de Waal

Frans de Waal: Sjellja morale tek kafshët

3,606,832 views • 16:52
Subtitles in 39 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Empatia, bashkëpunimi, drejtësia, reciprociteti e kujdesi ndaj mirëqenies së tjerëve duken si tipare shumë njerëzore, por Frans de Waal na tregon disa filmime befasuese të testeve sjellore në primatë dhe gjitarë të tjerë, të cilat tregojnë se sa shumë tipare morale ndajnë me të gjithë ne.

About the speaker
Frans de Waal · Primatologist

Frans de Waal studies primate social behavior — how they fight and reconcile, share and cooperate.

Frans de Waal studies primate social behavior — how they fight and reconcile, share and cooperate.