Fabian Hemmert

Fabian Hemmert: Format-lëvizjet e ardhëshme të telefonave mobil

875,910 views • 4:15
Subtitles in 35 languages
Up next
Details
Discussion
Details About the talk

Tek TEDxBerlin, Fabian Hemmert demostronë një të ardhme të telefonave mobile — një formë lëvizëse dhe peshë lëvizje e cila 'paraqet' informacione jo-vizuele, duke ofruar një mënyr intuitive për të komunikuarë.

About the speaker
Fabian Hemmert · Designer

Fabian Hemmert studies the theory and philosophy of embodiment, resistance and thinghood.

Fabian Hemmert studies the theory and philosophy of embodiment, resistance and thinghood.